Comerç i Mercats

Et trobes a:Inici/Comerç i Mercats/Accions - Programes/Ajuts al Teixit Empresarial

Ajuts al Teixit Empresarial

Ajuts -

L’Ajuntament de Lleida té oberta des del 2017 la convocatòria de la línia d’Ajuts al Teixit Empresarial que té com a objectiu fomentar a la ciutat de Lleida la creació d’iniciatives empresarials d’alt impacte en el teixit econòmic, per facilitar l’autoocupació, o finançar actuacions d’ampliació i millora d’empreses actives, en aquest sentit es plantegen les següents categories d’ajuts.

En aquest sentit es plantegen 2 categories d’ajuts:

  1. Ajuts a empreses de nova creació.
  2. Ajuts a empreses ja existents.

Aquestes dues categories d’actuació de caire prioritari comportaran una revitalització del mercat laboral de la ciutat de Lleida perquè fomenten l’ampliació de l’oferta i la millora de la competitivitat de les empreses ja implantades. D’aquesta manera, es busca garantir la durabilitat dels llocs de treball actuals i crear-ne de nous.

El pressupost dels Ajuts al Teixit Empresarial és de 150.000€, sent els imports dels ajuts a rebre pels sol·licitants entre 1.500€ i 3.000€ (per a inversions de 3.000€ i 6.000€ respectivament).

Els requisits bàsics per accedir a l’ajut són:

-      Tenir entre 16 i 65 anys i capacitat d’obrar.

-      Que l’activitat de l’empresa que es vol desenvolupar o que ja es realitza ha d’ubicar-se en el municipi de Lleida.

-      En el cas d’empreses ja constituïdes, haver facturat menys de 300.000 euros en cadascun dels darrers 3 exercicis.

-      No haver rebut un microcrèdit atorgat per l’Ajuntament de Lleida en els anys 2015/2016 o un Ajut al Teixit Empresarial l’any 2017.

-      Realitzar una inversió mínima de 3.000€.

-      No tenir deutes amb l’Ajuntament de Lleida, amb Hisenda Pública, ni amb la Tresoreria de la Seguretat Social.

Per a més informació i fer la sol·licitud de l’ajut, la Paeria ha habilitat un tràmit online: www.paeria.cat/subvencions

Ajuts al Teixit Empresarial

Et destaquem...