Comerç i Mercats

Et trobes a:Inici/Comerç i Mercats/Accions - Programes/Subvencions de Comerç, Mercats i Consum

Subvencions de Comerç, Mercats i Consum

Subvencions Comerç, Mercats i Consum

Anualment la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum convoquen les següents línies de subvencions:

L2 "Promoció i dinamització de l'activitat comercial"

L'objecte d'aquesta línia és impulsar aquelles iniciatives que duguin a terme els gremis i les associacions de comerciants de la ciutat de Lleida, encaminades al disseny, execució i implantació d’una gestió operativa conjunta i unificada, que permeti millorar la seva posició competitiva en el mercat de la distribució i que promogui i potenciï les relacions entre els comerciants i els consumidors, amb l’objectiu de millorar el teixit comercial urbà i de proximitat, aconseguir una major participació i desenvolupament econòmic de la ciutat.

Seran subvencionables l’organització i realització d’actuacions que persegueixin les finalitats descrites anteriorment i que comportin un augment i una millora dels serveis al consumidor. Les accions promocionals hauran d’estar enfocades a incrementar la demanda potencial i a millorar la seva satisfacció.

L3 - Promoció i dinamització comercial dels mercats de la ciutat

L'objecte d'aquesta convocatòria és impulsar aquelles iniciatives que duguin a terme les associacions de comerciants, de marxants i/o de paradistes de la ciutat de Lleida, encaminades al disseny, execució i implantació d’una gestió operativa conjunta i unificada, que permeti millorar la seva posició competitiva en el mercat de la distribució i que promogui i potenciï les relacions entre els comerciants i els consumidors, amb l’objectiu d’aconseguir una major participació i desenvolupament econòmic de la ciutat. Seran subvencionables l’organització i realització d’actuacions que persegueixin les finalitats descrites anteriorment i que comportin un augment i una millora dels serveis al consumidor.

Les accions promocionals hauran d’estar enfocades a incrementar la demanda potencial i a millorar la seva satisfacció.

Et destaquem...