Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Festa de les rebaixes a la Zona Alta de Lleida, amb 18 establiments participants

Festa de les rebaixes a la Zona Alta de Lleida, amb 18 establiments participants

Dilluns 02, agost del 2021

Imatge de la notícia Festa de les rebaixes a la Zona Alta de Lleida, amb 18 establiments participants

Les parades s’han instal·lat a la plaça de Ricard Viñes i davant de les botigues de la zona

El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat de la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, i del president de l’Associació de Comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, ha visitat la Festa de les Rebaixes de la Zona Alta de Lleida que viu la 18ª edició.

L’esdeveniment s’ha adaptat als requeriments del Procicat i a la situació de la pandèmia. Per tal d’evitar aglomeracions, se celebra tant a la plaça de Ricard Viñes com davant dels comerços de la zona.

En total són 18 establiments participants, sobretot botigues però també restaurants. S’ubicaran, aquest dijous, a la plaça de Ricard Viñes i davant de diferents botigues, i divendres, sols davant de comerços situats a Fleming, Magí Morera, Torres de Sanuy, Vallcalent i Martí Ruano.

L’alcalde ha remarcat que aquesta festa, ja molt consolidada en la Zona Alta, demostra que “la combinació del comerç, la restauració, la vida a la ciutat, les ganes de viure dels ciutadans i de les ciutadanes de Lleida i les ganes de consumir després d’un parèntesi complex estan bastant intactes”. Pueyo ha assenyalat que les rebaixes de la Zona Alta són una festa no només per al comerç i la restauració, sinó també per a la ciutadania.

A la visita han assistit la tinent d’alcalde Sandra Castro; els regidors David Melé, Carme Valls, Begonya Iglesias i Marisa Xandri; la secretària general de la FECOM, M. Rosa Armengol, i el president de PIMEComerç, Manel Llaràs. La Guàrdia Urbana de Lleida dona suport en el control de les mesures de protecció davant la pandèmia.

Et destaquem...