Comerç i Mercats

Et trobes a:Inici/Comerç i Mercats/Mercats Municipals/Visites escolars

Visites escolars

Les visites escolars als mercats es consoliden com una activitat educativa i formativa

Més de 650 nens dels centres educatius de Lleida han visitat el mercat municipal de Ronda Fleming durant aquest curs escolar, la qual cosa significa que les visites escolars als mercats municipals es consoliden com una activitat educativa i formativa.

Les visites han estat adreçades principalment a alumnes dels cicles inicial i mitjà de primària, i formen part del programa educatiu municipal “Educació a l’Abast”, que ofereix la Regidoria de Promoció de la Ciutat, amb la col·laboració del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Lleida.

L’activitat, que ha finalitzat aquesta setmana, consisteix en una visita guiada on es mostra als alumnes la diversitat de parades que hi ha actualment en el mercat i on s’explica l’àmplia oferta de productes alimentaris que s’hi pot trobar. Així mateix, en el decurs de la visita s’expliquen els oficis i el propi equipament comercial.

L’objectiu és atansar els mercats a les escoles i famílies com a equipament de referència de productes alimentaris de qualitat i de proximitat on l’atenció personalitzada són els trets diferencials i, alhora, promoure un consum responsable i saludable.

Visita Escolar 2 Visita Escolar

Et destaquem...