Comerç i Mercats

Et trobes a:Inici/Comerç i Mercats/Associacions i entitats de comerç/Associacions de comerciants/Associació de Veïns i Comerciants del Centre Històric de Lleida

Associació de Veïns i Comerciants del Centre Històric de Lleida

Logo Centre Històric

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I COMERCIANTS DEL CENTRE HISTÒRIC DE LLEIDA

Seu:

Centre Cívic de l’Ereta, Pl. Ereta s/n

25002 Lleida

Telèfon:

665 69 75 20

Correu electrònic:

bambuflors@hotmail.com

Presidenta:

Sra. Cristina Armengol

Descripció:

L’associació de comerciants, fou creada a l’any 2004.

La zona queda perfectament definida per la seva denominació. Dos de les avingudes que connecten la part alta amb la part baixa de la ciutat formen part d’aquest eix (carrer Cavallers i carrer la Palma).

La presència de nombrosos equipaments i entitats culturals, fan que el resident i turista tinguin una visita obligada al barri: el conjunt monumental de la Seu Vella i el castell del Rei-Suda, el Parador del Roser, el Museu de Lleida, el dipòsit del Pla de l’Aigua, el Centre d’Art La Panera, l’església Sant Martí, l’església de Sant Llorenç, el cal Jueu i el convent de Santa Clara

El barri es troba en un procés de transformació en molts àmbits, especialment l’urbanístic i l’econòmic. La recent inauguració del Parador Nacional de Turisme “ Convent del Roser”, contribuirà dinamitzar el barri econòmicament.

Les activitats comercials de la zona conviuen una mixtura locals i foranes que dibuixen una oferta comercial i de serveis multi ètnica, representada en botigues de queviures, kebabs i perruqueries.

La vocació dels comerços de la zona és fonamentalment la d’un comerç de barri, no passa el mateix amb les activitats de restauració on les iniciatives empresarials han generat que la zona sigui un referent en gastronomia i vermuts per als residents i visitants especialment el cap de setmana.

Et destaquem...