Comerç i Mercats

Et trobes a:Inici/Comerç i Mercats/Associacions i entitats de comerç/Associacions de comerciants/Associació de Comerciants i Industrials de Balafia

Associació de Comerciants i Industrials de Balafia

Logo Associació Balafia

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS i INDUSTRIALS DE BALAFIA -ACIB-

 

Seu:

C/ Alcalde Porqueres, 66

25005 Lleida

Telèfon:

973 240 687

Correu electrònic:

txell.sisis@gmail.com

Presidenta:

Sra. Meritxell Montagut

Descripció:

L’associació  va néixer a l’any 1987, però no va ser fins al 2007, quan va reprendre la seva activitat associativa, amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar el sector comercial, industrial i de serveis de la zona.

L’àmbit d’actuació va des de la Plaça Europa, fins a la plaça del Països catalans i les avingudes d’Alcalde Recasens i Rambla Corregidor Escofet. El potencial de l’associació és important, en el nous eixos de Baró de Maials i la Rambla Corregidor Escofet, s’ubiquen una diversitat d’activitats econòmiques que contribueixen a cohesionar i vertebrar el barri.

La vocació de l’associació de comerciants és la de donar servei als residents i potenciar el comerç de barri, amb activitats de promoció i dinamització, per tal de millorar la competitivitat i generar atracció comercial amb l’objectiu de captar nous clients cap als seus establiments comercials.

Et destaquem...