Comerç i Mercats

Et trobes a:Inici/Comerç i Mercats/Associacions i entitats de comerç/Associacions de comerciants/Associació de Comerciants de La Bordeta

Associació de Comerciants de La Bordeta

Logo Associació La Bordeta

ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS DE LA BORDETA

Seu:

Centre Cívic de La Bordeta, Av. del Pla d'Urgell, 28

25001 Lleida

Telèfon:

646 019 161

Correu electrònic:

aclabordeta@hotmail.es

Pagina web:

www.aclabordeta.cat

Facebook:

https://es-es.facebook.com/aclabordeta

Presidenta:

Sra. Paqui Tena

Descripció:

L’associació de comerciants de la Bordeta, es va fundar a l’any 2002.

 

La zona comercial queda perfectament delimitada per l’antiga Nacional II o L-11, l’autopista AP-2, el Canal de Serós i la Variant Sud.

La Bordeta com a zona comercial, és caracteritza per un comerç tradicional centrat principalment en el sector alimentari i en els darrers anys d’equipament de la llar. La seva vocació de servei traspassa els seus límits municipals i es consolida com a àrea comercial d’aprovisionament als municipis situats en la part sud de Lleida.

Les activitats de promoció i dinamització que realitzat en els darrers anys han servit per cohesionar, sensibilitzar i dinamitzar el conjunt d’activitats econòmiques del barri. L’associació realitza campanyes trimestrals amb una molt bona participació per part dels clients i residents de la zona comercial.

Des del començament han portat a terme campanyes que any rere any s’han anat consolidant, una mostra d’elles són el Mercadet i el Concurs d’Aparadors de nadal.

Et destaquem...