Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Videotrucada amb representants de l’Associació Slow Shop Lleida

Videotrucada amb representants de l’Associació Slow Shop Lleida

Dilluns 20, abril del 2020

Imatge de la notícia Videotrucada amb representants de l’Associació Slow Shop Lleida

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha compartit amb l’entitat les seves inquietuds i preocupacions davant la situació d’emergència pel coronavirus

 

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha mantingut aquest dijous una videotrucada amb representants de l’entitat Slow Shop Lleida per conèixer quines són les seves impressions i afectacions pel que fa a la situació d’emergència arran de la crisi de la covid-19. Pueyo ha escoltat les inquietuds de l’entitat per intentar atendre les seves necessitats i reduir l’impacte que tindrà l’actual estat d’alarma.

L’Associació, que fomenta el consum de proximitat i del petit comerç per beneficiar l’entorn local, ha compartit amb l’alcalde els efectes que estan tenint les mesures adoptades en la seva situació laboral i econòmica i les preocupacions del sector sobre el futur.

La Paeria està establint contacte amb els diferents sectors econòmics i socials lleidatans per avaluar les repercussions que està tenint la pandèmia sobre les persones i el conjunt de l’activitat de la ciutat.

Et destaquem...