Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Sorteig de la campanya Compra i guanya, a Lleida

Sorteig de la campanya Compra i guanya, a Lleida

Divendres 06, novembre del 2020

Imatge de la notícia Sorteig de la campanya Compra i guanya, a Lleida

Les 31 persones afortunades de Lleida podran gaudir de visites culturals als municipis catalans que han organitzat la campanya

L’Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Consum, Comerç i Mercats, ha fet avui el sorteig de la campanya ‘Compra i guanya’, que es va iniciar l’1 d’octubre, coordinada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes. La regidora d’aquesta àrea, Marta Gispert, ha assistit al sorteig, acompanyada de les presidentes de tres les associacions de comerciants que participen en la campanya: Dolores Garzón, de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Magraners; Cristina Armergol, de l’Associació de Veïns i Comerciants del Centre Històric, i Estefania Reñé, de l’Associació d’Empresaris del Centre Històric.

De les butlletes recollides dels establiments adherits a la campanya https://comercmercatsconsum.paeria.cat/ han sortit els 31 guanyadors d’aquesta edició, que gaudiran cada un d’ells de la visita a un dels municipis organitzadors de la campanya, sempre que les mesures sanitàries i de seguretat ho permetin

A Lleida, hi han participat un centenar d’establiments del Centre Històric i del barri de Magraners, que s’incorporava a la campanya per primera vegada. S’ha de recordar que, en una primera fase, ‘Compra i Guanya’ va fer dinamització comercial, atès que les persones compradores van omplir les butlletes a cadascun dels establiments participants per optar al sorteig dels premis cedits pels municipis organitzadors: nits d’hotel, àpats, visites guiades, espectacles i esports, entre altres. En una segona fase, les persones premiades gaudiran d’aquests premis, per invitació dels municipis organitzadors. El premi que ofereix la ciutat de Lleida es podrà gaudir el primer cap de setmana de maig de 2021, coincidint amb la Fira de Titelles. El lliurament es farà el proper 12 de novembre.

La campanya ‘Compra i guanya” s’organitza simultàniament a 31 municipis catalans de la Xarxa, 7 dels quals són de Lleida: Argentona, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Maresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Torelló, Vilanova del Camí – Besalú – El Vendrell, Falset, La Selva del Camp, l’Arboç, L’Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt, Tortosa, Ulldecona, Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, Juneda, Les Borges Blanques i Tremp i Lleida.

Et destaquem...