Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/S'informa favorablement la suspensió de les taxes de terrasses i de mercats ambulants fins al 30 d’abril

S'informa favorablement la suspensió de les taxes de terrasses i de mercats ambulants fins al 30 d’abril

Dilluns 28, desembre del 2020

La mesura, que dona continuïtat a la suspensió de les mateixes taxes ja vigent, es portarà a aprovació del ple municipal aquest dimecres

La Comissió Informativa de les Polítiques de Gestió del Govern Obert, Economia i Participació ha informat favorablement la proposta de suspensió de les taxes de terrasses i de mercats ambulants fins al 30 d’abril de 2021.

La iniciativa es portarà a l’aprovació del ple municipal en la sessió ordinària del mes de desembre que se celebra aquest dimecres.

L’objectiu de la proposta és donar suport a dos sectors greument afectats per les mesures de contenció de la pandèmia que s’han aplicat des del passat març.

La suspensió de la taxa es preveu mantenir-la fins al 30 d’abril, data en què està fixada la finalització de l’estat d’alarma i el toc de queda nocturn que ha de permetre reprendre l’activitat amb una major normalitat.

Tant la taxa de terrasses com la de mercats estan actualment suspeses. La de mercats, des de l’estiu, i la de terrasses ho haurà estat per espai de nou mesos aquest 2020.

Les ordenances que se suspendran són:
- Número 3.1: Taxa per ocupació de la via pública, secció 1a-Taules i cadires, carpes, veles i para-sols.
- Número 2.9: Taxa per mercats, apartats b.1 i b.2, de l’epígraf 1r de la tarifa 3a per a Mercats ambulants periòdics.

Et destaquem...