Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Reunió del paer en cap amb els representants de sectors empresarials i sindicals

Reunió del paer en cap amb els representants de sectors empresarials i sindicals

Dilluns 20, abril del 2020

Imatge de la notícia Reunió del paer en cap amb els representants de sectors empresarials i sindicals

S’ha dut a terme per videoconferència i ha servit per compartir les inquietuds sobre les repercussions que l’epidèmia del coronavirus pugui tenir sobre l’economia de Lleida

 

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha mantingut avui una trobada per videoconferència amb representants de patronals i de sectors empresarials de la ciutat, així com amb sindicats, per tal de fer el seguiment de les afectacions que pugui tenir el coronavirus sobre el món econòmic de Lleida.

La videotrucada ha comptat amb la participació de Jaume Saltó (Cambra de Comerç), Manel Llaràs (Pimec Comerç), Ramon Solsona (Federació d’Hostaleria), Maria Rosa Eritja (Fecom) i, per part sindical, amb Cristina Rodríguez (CCOO) i José Luis Aguilà (UGT). A més, s’hi ha sumat el coordinador general i econòmic de l’Ajuntament, Josep Maria Sentís.

Tots ells han compartit les preocupacions per les conseqüències que pot tenir l’epidèmia del coronavirus i les mesures de confinament adoptades en els sectors empresarials i comercials de la ciutat. Els representants dels treballadors també han manifestat les seves preocupacions des del punt de vista de les relacions laborals, i han expressat que es troben sotmeses a una gran pressió per la situació actual.

Els participants en la trobada han demanat que l'Ajuntament que prengui mesures pel que fa al pagament de taxes i tributs. Pueyo els ha explicat que s'estan estudiant decisions d’aquest tipus i que és possible que demà se’n pugui adoptar alguna.

Els participants en aquesta reunió telemàtica han pres també el compromís de repetir-la sempre que calgui mentre dura aquesta emergència sanitària i social.

Et destaquem...