Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Reunió de treball amb el veïnat i comerciants de Noguerola per dinamitzar l’entorn

Reunió de treball amb el veïnat i comerciants de Noguerola per dinamitzar l’entorn

Dimarts 27, abril del 2021

Imatge de la notícia Reunió de treball amb el veïnat i comerciants de Noguerola per dinamitzar l’entorn

Les propostes passen per impulsar l’activitat cultural de la zona, amb la implicació d’entitats i col·lectius del barri. El Cercle de Belles Arts de Lleida també ha participat en la reunió

La tinent d’alcalde, Sandra Castro, i la regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, s’han reunit avui amb les persones representants de l’Associació de veïns i veïnes i els comerciants de Noguerola per a la proposta d’accions que contribueixin a la dinamització de l’entorn. Noguerola forma part de la Zona 02 Centre Històric, que està integrada per l’Estació, la rambla de Ferran i l’av. del Segre i voltants. En la reunió d’aquest dilluns s’han posat sobre la taula diferents propostes per incrementar l’activitat de la zona amb la implicació de les seves entitats i col·lectius, aprofitant accions que estan en marxa o impulsant-ne de noves. El Cercle de Belles Arts de Lleida també ha participat en la sessió de treball.

La rambla de Ferran és un dels eixos que es vol potenciar. Entre altres temes, s’ha parlat de definir el model d’un nou Mercat dels diumenges, que giri a l’entorn de l’oferta cultural i de les seves diverses disciplines artístiques. Amb la flexibilització d’algunes de les mesures per contenir la covid-19, les entitats poden començar a pensar en un possible programa per reprendre la seva activitat, sempre respectant les condicions sanitàries i de protecció.

Castro, com a regidora de barri, i Gispert, com a responsable de l’àrea municipal de Comerç, Consum i Mercats, han apuntat que aquest tipus de trobades permeten tenir un marc més ajustat d’allò que els i les veïnes de la zona suggereixen com a millores o propostes a desenvolupar per aportar en la convivència i l’activitat econòmica i social.

Et destaquem...