Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Mercat de flors per Tots Sants del 28 d’octubre a l’1 de novembre

Mercat de flors per Tots Sants del 28 d’octubre a l’1 de novembre

Dimarts 27, octubre del 2020

Imatge de la notícia Mercat de flors per Tots Sants del 28 d’octubre a l’1 de novembre

Un total de 5 parades especialitzades oferiran composicions florals a l’esplanada Miquel Batllori de Lleida

El Mercat es realitza amb totes les mesures de seguretat per la #Covid-19

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, impulsa el Mercat de les flors de Tots Sants, que s’ubicarà, com és habitual, a l’esplanada Miquel Batllor (a l’antic recinte de les firetes, a Copa d’Or), a partir de dimecres 28 d’octubre i fins al mateix dia 1 de novembre. Aquest any hi participen 5 parades amb muntatges de flors naturals específiques per a la festivitat de Tots Sants.

Tal com exigeix la normativa, l’àrea de Mercats s’encarrega de senyalitzar els recorreguts per garantir els control de l’aforament. També s’hi instal·larà cartelleria informativa adreçada a les persones consumidores que, com en el cas de la resta de mercats, hauran de portar obligatòriament mascareta i respectar la distancia social en qualsevol cua d’accés a les parades.

Des de la Regidoria de Consum Comerç i Mercats es demana la màxima implicació als paradistes, ja que hauran de delimitar el perímetre de la parada per controlar l’accés que, segons la Resolució SLTI 2549/2020, del 15 d’octubre, és d’un 30%, així com la gestió de les cues que es puguin produir en cada parada. Igualment, es demana la major responsabilitat a les persones consumidores i que, en tot moment, segueixin les indicacions.

Et destaquem...