Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Marta Gispert visita la Botigueta de l’Aplec

Marta Gispert visita la Botigueta de l’Aplec

Dilluns 24, maig del 2021

Imatge de la notícia Marta Gispert visita la Botigueta de l’Aplec

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha visitat la Botigueta de l'Aplec que ha obert aquest matí al davant de la Catedral Nova. Gispert ha traslladat el suport de la Paeria a la Fecoll i ha expressat el desig que l'Aplec del Caragol es pugui recuperar tan aviat la situació sanitària ho faci possible.

La botigueta restarà oberta fins aquest diumenge. Seran tres dies on la Fecoll estarà present al bell mig de l'Eix Comercial de Lleida, en un punt d'informació que també actuarà com a punt de venda de productes de marxandatge de l'Aplec tipus samarretes, xapes, mocadors, davantals o la mascota Hèlix, entre altres coses.

A més, serà un lloc de recepció dels "Passaport comerç de Lleida", una acció que es desenvolupa dins de la campanya "L'Aplec als Aparadors" i que consisteix en omplir un passaport esbrinant l'uniforme de quina penya llueix en cada un els 142 establiments de la FECOM que s'han adherit a la campanya.

La Botigueta de l'Aplec obsequiarà també els penyistes que portin l'uniforme de la seva colla que, a més, entraran en un sorteig de regals de les empreses patrocinadores de l'Aplec. L'espai estarà amenitzat per música ambient.

Les activitats organitzades per la Fecoll també inclouen l’acte inaugural del Caragol gegant, al camp municipal Ramon Farrús de Cappont, amb la presència del tinent d’alcalde Paco Cerdà i els regidors Jaume Rutllant i Ignasi Amor.

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) s’instal·la aquests dies al Mercat del Pla per celebrar l’Aplec amb un conjunt d’activitats diverses que van des de tastos de cafè, cerveses i vins, a concerts i programes en directe. Un programa amb ofertes variades de caràcter gratuït i obert a la ciutadania en general i, òbviament, a les 107 colles que formen la federació, i que se celebrarà del 24 al 29 de maig amb el nom “Aplec al Mercat del Pla”.

Et destaquem...