Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Marta Gispert es reuneix amb la Jove Cambra Internacional de Lleida

Marta Gispert es reuneix amb la Jove Cambra Internacional de Lleida

Dimarts 06, abril del 2021

Imatge de la notícia Marta Gispert es reuneix amb la Jove Cambra Internacional de Lleida

L'entitat organitza per al pròxim 7 d'abril una sessió de formació sobre eines de comunicació per a petits comerços

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, s’ha reunit amb el president de la Jove Cambra, Miquel Arévalo, que li ha presentat la nova Junta Directiva i el pla d'acció 2021 de l'entitat.

En la trobada, celebrada aquest dilluns, s'ha tractat també sobre la formació per a petits comerciants que la Jove Cambra realitzarà el proper dia 7 d’abril telemàticament amb el nom “Eines de comunicació per a petits comerços”. Aquesta iniciativa s’engloba en l'objectiu de dinamització comercial tan necessari per al conjunt dels comerciants, tant de la ciutat com del país.

La Jove Cambra és un moviment internacional present a més de 120 països en els 5 continents, dedicada a organitzar encontres, cursos i seminaris -realitzats per formadors professionals i de l’entitat- que ajuden els membres a ser millors oradors en públic, a desenvolupar habilitats directives i a millorar les seves tècniques de comunicació. A més d’aquestes oportunitats de superació personal, participar del dia a dia de Jove Cambra dóna la possibilitat de dur a terme tasques relacionades amb l’organització, les finances, la promoció, les relacions públiques, o la supervisió, entre altres elements de la gestió i el lideratge d’una entitat.

El que millor defineix l’entitat és el seu lema: “la formació a través de l’acció, i l’acció en benefici de la comunitat”, ja que treballa per la millora de la societat, analitzant les necessitats i mancances de l’entorn, i desenvolupant programes basats en el treball en equip, que aportin alguna cosa positiva a la ciutadania.

Et destaquem...