Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Lliurament de diplomes del curs de marxandatge i aparadorisme per a paradistes dels mercats ambulants

Lliurament de diplomes del curs de marxandatge i aparadorisme per a paradistes dels mercats ambulants

Dimecres 09, juny del 2021

Imatge de la notícia Lliurament de diplomes del curs de marxandatge i aparadorisme per a paradistes dels mercats ambulants

Organitzat per l’Imo per adaptar les necessitats professionals als nous hàbits de consum i d’atenció al públic

11 paradistes dels mercats ambulants del Camp d’Esports i Barris Nord han recollit aquesta tarda el diploma acreditatiu del curs sobre Marxandatge organitzar l’Imo amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, Mercats i Consum.

Aquesta acció formativa neix de la voluntat de la regidoria de Comerç d’oferir formació continuada als paradistes, una acció que es va iniciar l’any 2020 però es va haver d’aturar per la pandèmia.

El curs de 15 hores que han realitzat els participants en el curs ha tractat de temes com l’atenció a la clientela, les habilitats comunicatives, la publicitat de les parades a les xarxes socials, l’aparadorisme, la cartelleria i la retolació.

La regidora de Comerç, Marta Gispert, i el regidor i president de l’IMO, David Melé, han lliurat els diplomes als participants.

Et destaquem...