Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Lleida recupera la normalitat comercial aquest dissabte

Lleida recupera la normalitat comercial aquest dissabte

Dijous 18, març del 2021

Imatge de la notícia Lleida recupera la normalitat comercial aquest dissabte

A partir de les 18.30 h i fins a les 22 hores s’il·luminaran les garlandes de llum que emmarquen la zona del riu i els ponts.
Creu Roja intensificarà la campanya per conscienciar sobre l’ús correcte de la mascareta, als mercadets

Lleida recuperarà el proper dissabte, dia 20 de març, la normalitat als principals eixos comercials de la ciutat i als mercadets, concretament al dels dissabtes, a Barris Nord, on tornaran les parades de roba i complements. Després de 10 setmanes de tancament obligatori, en cap de setmana, dels comerços considerats com a no essencials i de les dures restriccions que han afectat el normal funcionament dels mercadets, també des del dia 9 de gener, a causa de la COVID-19, dissabte es reprèn l’activitat.

En la línia de donar suport explícit a la recuperació d’aquesta normalitat comercial, la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats ha previst accions simbòliques per dinamitzar els entorns comercials i reforçarà les mesures de seguretat als mercadets per evitar contagis per coronavirus.

D’una banda, divendres i dissabte, a partir de les 18.30 h i fins a les 22 h, s’il·luminaran les garlandes de llum que emmarquen tota la zona del riu i els ponts a la Banqueta. D’altra banda, al mercadet de Barris Nord, Creu Roja intensificarà la campanya per conscienciar sobre l’ús correcte de la mascareta, tant entre els paradistes, com entre les persones que van al mercat a comprar.

El mercadet de Barris Nord ha estat gairebé 3 mesos sense poder sumar les parades de productes no essencials. En aquest procés de recuperació de la normalitat, s’ha de recordar a la ciutadania que es continuarà marcant el perímetre dels espais amb tanques, amb 4 punts d’accés i un aforament limitat al 30%.

S’ha de tenir present que, en qualsevol acció o activitat de compra que es realitzi, és obligatori l’ús de la mascareta, s’ha de respectar la distància entre persones i mantenir una contínua higiene de les mans, així com vetllar per estar en espais correctament ventilats.

Et destaquem...