Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Lleida es prepara per un Sant Jordi online

Lleida es prepara per un Sant Jordi online

Dilluns 20, abril del 2020

Imatge de la notícia Lleida es prepara per un Sant Jordi online

Els gremis de floristes i llibretes i la Fecom es reuneixen amb la regidora Marta Gispert

 

La regidora de Consum, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Lleida, Marta Gispert, ha mantingut una reunió de coordinació amb Rosa Maria Armengol, secretaria general de la Federació de Comerç (Fecom); Cristina Pagès, membre de la junta del Gremi de Floristes, i Jordi Caselles, president del Gremi de Llibreteres de Lleida, davant la celebració de la Diada de Sant Jordi, que enguany es veu alterada per l’estat d’emergència sanitària per la Covid-19.

Així i tot, els floristes i llibreters de Lleida s’estan preparant perquè aquest 23 d’abril es pugui celebrar Sant Jordi. Amb aquest objectiu estan treballant perquè tothom qui vulgui pugui adquirir i regalar la rosa i el llibre a través de plataformes com www.floristes.catwww.llibreriesobertes.cat

En el decurs de la reunió, representants d’ambdós sectors han manifestat la preocupació pel traspàs de la festa al juliol, mes que les condicions climatològiques poden ser especialment dures a la ciutat de Lleida, la qual cosa afectarà directament l’estat de la flor natural i també pot tenir incidència en l’afluència de persones als carrers.

La regidoria Marta Gispert s’ha posat a disposició dels sectors comercials afectats, als quals ha tramès la disponibilitat de la Paeria per “facilitar tant com pugui, en tots els nivells possibles, que la jornada del juliol es desenvolupi amb la normalitat més gran i l’èxit més gran possible”.

La trobada ha servit també per detallar com es va gestionant la situació d’emergència sanitària des dels comerços i com cada col·lectiu està posant en joc noves eines per respectar la normativa de confinament, tot preservant l’activitat comercial en la mesura possible. En aquest sentit, floristes i llibreters han explicat que el comerç online permet que moltes empreses puguin tenir continuïtat, encara que sigui en una mesura prou limitada.

Et destaquem...