Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/La regidora Marta Gispert es reuneix amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Magraners

La regidora Marta Gispert es reuneix amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Magraners

Dijous 17, juny del 2021

Imatge de la notícia La regidora Marta Gispert es reuneix amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Magraners

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, s’ha reunit avui amb representants de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Magraners, amb qui ha compartit les principals demandes del barri i del teixit comercial.

Gispert ha donat suport a la Campanya Compra i descobreix Catalunya, a la que participen 21 establiments del barri per segon any consecutiu, i que els comerços valoren molt positivament perquè incentiva i premia el consum de les famílies en el propi barri.

Tanmateix s’ha posat de relleu amb la presidenta de l’associació que els comerciants de Magraners també veuen amb bons ulls la seva adhesió a la campanya “Lleida establiment amic”, que ha posat en marxa La Paeria. Les visites presencials als establiments s’iniciaran la setmana vinent per part dels tècnics per a formalitzar les adhesions individuals.

Fins al moment, 16 associacions de comerciants de Lleida s’han adherit a la campanya “Lleida establiment amic”, impulsat per les regidories Persones, Comunitat i Agenda 2030 i de Consum, Comerç i Mercats amb l’objectiu que els comerços estiguin més adaptats per atendre a la gent gran i persones amb discapacitats.  També s’han sumat al projecte el Gremi de Forners de les Terres de Lleida i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Lleida.

Et destaquem...