Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/La regidora Gispert es reuneix amb la nova junta de l’Associació Slow Shop Lleida

La regidora Gispert es reuneix amb la nova junta de l’Associació Slow Shop Lleida

Divendres 21, maig del 2021

Imatge de la notícia La regidora Gispert es reuneix amb la nova junta de l’Associació Slow Shop Lleida

Entre altres, s’ha subscrit la necessitat de col·laborar en la sensibilització i la conscienciació sobre el petit comerç a la ciutat

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, s’ha reunit amb la nova junta de l’Associació Slow Shop Lleida, amb la nova presidenta, Rosabel Trench, al capdavant. En el decurs de la reunió, Gispert i les membres de la junta han subscrit la necessitat de col·laborar per consolidar objectius en comú, com la sensibilització i la conscienciació sobre el petit comerç en el relat comercial de la ciutat. D’aquesta manera, ha dit Gispert: “s’estableix un lligam amb la dinamització de l’economia global, el foment de les bones pràctiques en comerç i el consum responsable”.

Slow Shop Lleida és una associació de més de 20 comerços i serveis de la ciutat, que té com a objectiu el foment del comerç de proximitat, la sostenibilitat econòmica, la humanització dels barris, la creació de llaços entre les comunitats i sinergies entre els comerços.

A banda, de la presidenta, Trench, també han participat en la trobada la vicepresidenta, Jasmina Oms; la tresorera, Helena Olivera, i la secretària, Mercè Calvet.

Et destaquem...