Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/La Paeria treballa conjuntament amb els paradistes dels mercats per donar sortida als seus productes

La Paeria treballa conjuntament amb els paradistes dels mercats per donar sortida als seus productes

Dilluns 20, abril del 2020

El consistori segueix les recomanacions de les autoritats sanitàries per establir els criteris de confinament i consum a la ciutat

Els comerços de barri han recuperat part de les vendes que havien perdut enfront les grans cadenes de distribució

 

L'emergència sanitària per la Covid-19 ha dut l'Ajuntament de Lleida a valorar diàriament les mesures a adoptar en base les recomanacions de les autoritats sanitàries vehiculades a través del Departament de Salut de la Generalitat. És per aquest motiu que al llarg de les darreres setmanes s'han pres una sèrie de decisions que es revisen dia a dia, sempre en funció de les recomanacions dels experts i de l'estat de l'emergència. És el cas dels mercats, que si bé es van tancar atenent-se a recomanacions d'experts, es treballa per poder-los obrir tan aviat com la situació ho permeti.

Així mateix, la Paeria ha treballat i treballa en solucions alternatives per als paradistes i per donar sortida als seus productes, publicant, per exemple, el directori d'aquells comerços que serveixen les compres a domicili. Sempre, amb l'objectiu de minimitzar al màxim les sortides de casa ja que l'Ajuntament de Lleida recomana seguir amb el confinament, almenys, fins el 26 d'abril per evitar que hi hagi repunts de casos positius.

Sobretot, durant les primeres setmanes de confinament i arran de reforçar els seus serveis de subministrament a domicili, els comerços de barri han recuperat part de les vendes que havien perdut enfront les grans cadenes de distribució. Finalment, referent als productors de fruita i verdura també han reforçat aquesta distribució a les llars que ja feien abans de la crisi i, a més, les vendes del Mercat Central als petits botiguers han augmentat de forma considerable.

Et destaquem...