Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/La Paeria intensifica la campanya ‘Protegeix-te’ malgrat la imminent relaxació de les restriccions per COVID

La Paeria intensifica la campanya ‘Protegeix-te’ malgrat la imminent relaxació de les restriccions per COVID

Dimecres 05, maig del 2021

Imatge de la notícia La Paeria intensifica la campanya ‘Protegeix-te’ malgrat la imminent relaxació de les restriccions per COVID

10.000 adhesius a les terrasses dels bars, 400 cartells als comerços i nova senyalització vertical repartida per la ciutat recordaran la necessitat de mantenir les normes de seguretat per evitar el contagi per COVID-19

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, ha presentat avui noves accions de la campanya ‘Protegeix-te’ dirigides a recordar a la ciutadania que, malgrat la imminent relaxació de la normativa i de les restriccions a causa de la COVID, convé mantenir l’ alerta.

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, acompanyada del regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, i del regidor d’Ocupació i Responsabilitat Social, David Melé, ha presentat els elements de la campanya que serà visible a través d’unes 10.000 adhesius que s’empegaran a les taules de les terrasses dels bars de tota la ciutat i que la Paeria també repartirà a qui en vulgui fer ús informatiu. A més, es posen en circulació altres 400 cartells que es podran llegir a les zones comercials més concorregudes, com ara l’Eix i la Zona Alta.

En el decurs de la presentació, la regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert ha volgut subratllar que malgrat de manera imminent es pugui relaxar la normativa de restriccions a causa de la COVID convé no abaixar la guàrdia i prestar molta atenció a totes les mesures que puguin evitar que les xifres es tornin a disparar. Gispert ha recordat que “cal continuar mantenint les distàncies de seguretat al carrer o un número determinat de persones assegudes a la mateixa taula”.

De la seva banda, i com a tercer element informatiu, el regidor Castro ha explicat que Lleida estrenarà senyalització vertical, en 15 punts de la ciutat, en què es recordarà la necessitat de mantenir la distància entre persones, l’ús de la mascareta i les mesures d’higiene corresponents per evitar contagis. Castro ha remarcat que “davant la possibilitat que es donin aglomeracions a l’Eix Comercial un cop obert el perímetre comarcal, s’instal·laran aquests cartells de propilè als accessos recordant les principals mesures de prevenció de la Covid-19” .

La nova senyalització vertical serà visible a l’Avinguda Catalunya, a la zona del Liceu Escolar, a l’Avinguda de les Garrigues, a la plaça Jacint Verdaguer (estació RENFE), carrer Arc del Pont, carrer La Paloma, plaça Sant Francesc, carrer República del Paraguai i també a l’Avinguda Catalunya.

L’acció que compta amb la complicitat dels establiments de restauració amb terrassa i del teixit comercial de la ciutat, està en línia de la campanya ‘Protegeix-te’ impulsa l’Ajuntament de Lleida des de l’inici de la pandèmia i que a través de diferents elements presencials, informatius i publicitaris, recorda les normes bàsiques de seguretat per prevenir l’expansió del coronavirus.

Et destaquem...