Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/La Paeria dona suport a l’aplicació lacompra impulsada per PIMEComerç Lleida

La Paeria dona suport a l’aplicació lacompra impulsada per PIMEComerç Lleida

Dimarts 28, juliol del 2020

Imatge de la notícia La Paeria dona suport a l’aplicació lacompra impulsada per PIMEComerç Lleida

L’objectiu de la nova plataforma és fomentar el comerç de proximitat a Lleida

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha expressat el suport de la Paeria a l’aplicació lacompra que avui ha presentat PIMEComerç Lleida.

La nova app permet els clients comprar als comerços, restauradors i productors de proximitat visualitzant cada catàleg a través del mòbil i rebre a casa el producte o bé recollir-lo a l'establiment.

L’objectiu de lacompra és aportar una solució immediata i vàlida a tot Catalunya que suposi una alternativa real a les grans plataformes internacionals de venda online. El sistema facilita als comerciants una eina per digitalitzar el seu comerç físic i vendre sense necessitat de crear una botiga virtual.

Marta Gispert ha assegurat: “des de l’ajuntament donarem suport a totes aquelles iniciatives que vagin encaminades a desenvolupar les eines digitals per impulsar l’economia i, en concret, el comerç de Lleida que tant ho necessita”. La regidora ha apostat per incidir en la digitalització del sector comercial de Lleida com a una de les vies per revertir els efectes econòmics de la Covid-19.

L’app lacompra s’ha presentat a la seu de Pimec Lleida i hi han assistit la regidora Marta Gispert; el president de PIMEComerç Lleida, Manel Llaràs; el president de l’Associació de Comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera; i el membre de la junta de l’Associació de Comerciants de la Bordeta, Xavi Orobitg.

Et destaquem...