Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/La Paeria acorda amb editors, llibreters i FECOM ubicar les parades de llibres a l’av. Francesc Macià/rambla Ferran

La Paeria acorda amb editors, llibreters i FECOM ubicar les parades de llibres a l’av. Francesc Macià/rambla Ferran

Dimarts 06, abril del 2021

Espai unitari per controlar l’aforament i garantir les instruccions sanitàries

El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, i la regidora de Comerç, Mercats i Consum de la Paeria, Marta Gispert, han acordat avui amb editors, llibreters i la FECOM emplaçar el conjunt de les parades de llibres de la ciutat en la Diada de Sant Jordi a l’avinguda de Francesc Macià, amb la possibilitat d’estendre l’espai cap a la rambla de Ferran.

Serà una zona delimitada que permetrà implementar les mesures necessàries davant la situació de la pandèmia i hi haurà control d’accés.

També hi participa el Gremi de Floristes

L’àrea, que està pendent d’alguna revisió tècnica relativa al dimensionat, s’adreçarà als professionals del sector del llibre i permetrà la celebració de les tradicionals firmes d’exemplars d’aquesta jornada. Les signatures seran gestionades pels titulars de les parades. El Gremi de Floristes també participa de l'acord.

El passat 16 de març, Jaume Rutllant i Marta Gispert ja van mantenir una primera reunió amb els professionals del llibre i van acordar celebrar Sant Jordi en un espai únic per tal de garantir una zona àmplia on es puguès controlar l’aforament i complir les instruccions sanitàries que estableixi el Procicat per celebrar la Diada.

Et destaquem...