Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/L’Ajuntament de Lleida suspendrà la taxa de mercats per als paradistes de roba, calçat i complements que no poden treballar arran de crisi de la Covid-19

L’Ajuntament de Lleida suspendrà la taxa de mercats per als paradistes de roba, calçat i complements que no poden treballar arran de crisi de la Covid-19

Divendres 24, juliol del 2020

El ple haurà de ratificar la modificació de l’ordenança que fixa la suspensió del pagament fins al 31 de desembre

La comissió de Govern Obert, Economia i Participació ha donat llum verda avui a la suspensió de la taxa de mercats per als paradistes de roba, calçat i complements que no han pogut treballar durant la crisi de la Covid-19. La comissió proposarà al ple la suspensió de l’aplicació dels apartats b.1 i b.2 de l’epífraf 1r de la Tarifa 3a. dels Mercats Ambulants Periòdics.

L’epígraf 1r estableix la utilització i ocupació de les parades fixes per venedors ambulants en els mercadets de caràcter ocasional i/o periòdic per a l’exposició i venda d’articles diversos. L’apartat b.1 fixa el pagament de 9,05 € per metres lineal, fracció i mes de parada fixa al mercat de Barris Nord i l’apartat b.2 el pagament de 8,15€ per metres linial, fracció i mes de parada fixa al mercat del Camp d’Esports.

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha destacat que amb aquesta mesura, que desitgem que tingui un ampli suport al ple, “volem donar suport a un sector molt perjudicat per les restriccions d’activitat derivades de la pandèmia” a la vegada que “seguim treballant per cercar possibles adaptacions de la seva activitat”.

Una vegada es publiqui l’aprovació de la modificació de les taxes, els terminis administratius fixen 30 dies d’exposició pública i, a partir, d’aquell moment se suspendrà la taxa fins al 31 de desembre.

Et destaquem...