Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Els mercadets de dissabte i de dijous a Lleida reduiran l’aforament al 30% seguint les noves mesures del Procicat

Els mercadets de dissabte i de dijous a Lleida reduiran l’aforament al 30% seguint les noves mesures del Procicat

Divendres 16, octubre del 2020

L’àrea de Mercats de la Regidoria treballa per delimitar el perímetre demà al mercat de Barris Nord, a Pardinyes, per controlar l’aforament

Hi haurà controls i només es podrà accedir al mercadet per 3 entrades

La regidoria de Consum, Comerç i Mercats adequa els mercadets de dijous i dissabte a la ciutat de Lleida per adaptar-se a les noves restriccions que ha decretat la Generalitat de Catalunya. Els nous requeriments indiquen, d’una banda, que els mercats no sedentaris poden mantenir la seva activitat sempre que compleixin la condició de reduir fins al 30% la capacitat d'aforament màxim del recinte. D’altra banda, s’ha de donar compliment a les mesures de seguretat previstes al corresponent pla sectorial aprovat pel Procicat.

Des de l’àrea de Mercats de la Regidoria es treballa en delimitar el perímetre al mercat de demà, a Barris Nord, per fer controls d’aforament tal com estableix la nova normativa. Hi haurà un punt d’entrada habilitada a l’avinguda Baró de Maials, per la zona de fruita. En el cas de la zona de roba, s’habilitaran dos punts d’entrada: un pel c/ Comtes d’Urgell i l’altre per l’av. Prat de la Riba.

Aquests controls que exigeix la normativa i que seran realitzats per personal de la Regidoria, correctament identificable, poden provocar en determinats moments que les persones que vagin a comprar hagin d’esperar a fora per entrar al mercat.

Les mateixes mesures d’obligat compliment per garantir la seguretat de la ciutadania, també s’implementaran dijous al mercat de Camp d’Esports.

Aquestes modificacions es realitzen des de l’àrea de Mercats en compliment de la RESOLUCIÓ SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya que també indica que queda suspesa la celebració presencial de congressos, convencions, fires comercials i festes majors.

Et destaquem...