Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/El Mercat de l'Hort torna a la plaça Sant Joan per festes i comptarà amb control d'aforament

El Mercat de l'Hort torna a la plaça Sant Joan per festes i comptarà amb control d'aforament

Dimarts 01, desembre del 2020

Imatge de la notícia El Mercat de l'Hort torna a la plaça Sant Joan per festes i comptarà amb control d'aforament

La nova ubicació, que s'estrena aquest dissabte, permetrà fer-ne un tancament perimetral per a restringir-hi l'accés, en compliment de la normativa dictada pel Procicat per a prevenir la Covid-19

Durant les festes nadalenques se celebraran cinc edicions d'aquest mercadet

El Mercat de l'Hort, que acull parades de productes alimentaris de proximitat, tornarà a ubicar-se a partir d'aquest dissabte dia 5 de desembre a la plaça Sant Joan, en lloc de l'espai que ocupa ara al costat dels porxos de la plaça Paeria.

Aquest canvi d'ubicació permetrà complir amb les restriccions sanitàries fixades per part del Procicat el passat 11 de novembre, quan va aprovar el Pla Sectorial de Fires i Mercats de Nadal per a la Covid-19. Aquest document estableix que serà necessari dur a terme un tancament perimetral del mercat i establir-hi un control d'accés, amb un punt d'entrada i un de sortida per tal de poder verificar que no se supera l'aforament fixat.

El mercat de l'Hort, que habitualment es celebra el primer dissabte de cada mes de 10 a 20 hores, tindrà cinc edicions durant les festes nadalenques. Aquest dissabte, dia 5, tindrà lloc l'edició ordinària del mes de desembre, a la qual se sumaran l'edició especial de Nadal els dies 19 i 20 de desembre, l'edició ordinària del mes de gener el dia 2 i l'edició especial de Reis, el 3 de gener.

Et destaquem...