Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/El Mercat de l’Hort torna dissabte a la plaça de Sant Joan

El Mercat de l’Hort torna dissabte a la plaça de Sant Joan

Dilluns 06, juliol del 2020

Imatge de la notícia El Mercat de l’Hort torna dissabte a la plaça de Sant Joan

Obrirà de 10 h a 20.30 h amb els habituals productes de proximitat. L’espai de venda adoptarà les mesures de seguretat sanitària

Els paradistes del Mercat de l’Hort s’instal·laran demà dissabte a la plaça de Sant Joan després de l’aturada a causa de la crisi sanitària per la COVID19. El Mercat torna a la seva ubicació habitual després d’algunes edicions en què els paradistes s’havien integrat al mercadet de Barris Nord.

El Mercat de l’Hort està obert al públic de les 10 h a les 20.30 h per oferir a la ciutadania productes de proximitat com formatges, fruits secs, embotits, xocolata, mel, melmelades, cerveses artesanes, licors, torrons, coques, oli, etcètera. En aquest període post coronavirus adopta totes les mesures de seguretat sanitària que estableix la llei i, en conseqüència, la vintena de parades ocuparan més espai per respectar la distància que es requereix.

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats recorda que les persones consumidores que vagin al Mercat de l’Hort han de portar la mascareta obligatòriament. Les parades i els paradistes seguiran les indicacions pertinents per tal de donar un servei de venda amb totes les garanties sanitàries.

Al Mercat de l’Hort es poden adquirir productes locals. S’organitza amb dos objectius: oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors lleidatans, i donar a conèixer els productes agraris de proximitat alhora que es sensibilitza la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.

Et destaquem...