Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Un total de 74 establiments de l’Eix Comercial i del Centre Històric se sumen al projecte ‘Lleida, establiment amic’

Un total de 74 establiments de l’Eix Comercial i del Centre Històric se sumen al projecte ‘Lleida, establiment amic’

Divendres 10, mar� del 2023

Imatge de la notícia Un total de 74 establiments de l’Eix Comercial i del Centre Històric se sumen al projecte ‘Lleida, establiment amic’

Des de principis de l’any 2021, aquesta iniciativa ja ha aconseguit incorporar 479 establiments. Una ciutat amigable amb la gent gran és un entorn urbà integrador i accessible per a fomentar un envelliment actiu.

Les regidores de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall, i de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, han visitat avui alguns dels 74 establiments i comerços del Centre Històric que s’incorporen al projecte ‘Lleida, establiment amic’, en una nova fase que afecta aquesta zona de la ciutat i l’Eix Comercial.

Des de principis de l’any 2021, aquesta iniciativa ja ha aconseguit incorporar 479 establiments i comerços de diferents associacions comercials i zones de Lleida com el Clot de les Granotes, Bordeta, Magraners, Mariola, Zona Alta, Balafia i Slow Shop.

El projecte ‘Establiment Amic” està vinculat al programa ‘Lleida Ciutat Amiga de les Persones Grans’ ja que, des de l’any 2017,  la ciutat està adherida a la Xarxa Mundial de Ciutats Amigues que promou l’Organització Mundial de la Salut. Una ciutat amigable amb la gent gran és un entorn urbà integrador i accessible per a fomentar un envelliment actiu.

Et destaquem...