Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/S’incorporen les parades de roba i complements al mercadet de Camp d’Esports

S’incorporen les parades de roba i complements al mercadet de Camp d’Esports

Dijous 25, juny del 2020

Imatge de la notícia S’incorporen les parades de roba i complements al mercadet de Camp d’Esports

La Paeria segueix reunint-se amb els paradistes per garantir les mesures de seguretat i higiene requerides a causa del coronavirus

El mercadet d’aquest dijous, 25 de juny, a Camp d’Esports recuperarà el gruix de parades dedicades a la roba i complements, després de l’aturada que va experimentar aquesta tipologia de venda no sedentària arran de la crisi per la COVID-19. L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, ha mantingut reunions amb uns 130 paradistes dels mercadets de la ciutat, després que s’arribés a una entesa perquè aquestes famílies puguin recuperar la seva principal activitat econòmica.

En la mateixa línia que les parades de productes frescos dels mercadets, es demana als paradistes la màxima implicació en el compliment de la normativa de seguretat i higiene. Mentre la Paeria s’encarrega de garantir el control de l’aforament, el distanciament d’un metre i mig entre parada i parada, la senyalització de tota l’àrea del mercat i, fins i tot, s’ha fet una cartelleria dirigida a les persones consumidores que també han de portar obligatòriament mascareta i respectar la distància social en qualsevol cua d’accés a les parades. A més, l’àrea de mercats, repartirà cartells per tot el mercadet en què s’adverteix a paradistes i a persones consumidores de l’obligat compliment de la normativa.

Et destaquem...