Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Lliurament de premis a la Seu Vella de la campanya “Compra i Descobreix Catalunya”

Lliurament de premis a la Seu Vella de la campanya “Compra i Descobreix Catalunya”

Divendres 15, juliol del 2022

Imatge de la notícia Lliurament de premis a la Seu Vella de la campanya “Compra i Descobreix Catalunya”

A la ciutat de Lleida, s’hi han adherit més de 100 establiments de les àrees comercials de Centre Històric, La Bordeta, Magraners i els carrers Democràcia i Remolins, Sant Antoni i Correu Vell

La regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, ha presidit aquest vespre el lliurament dels premis de la dotzena edició de la campanya “Compra i Descobreix Catalunya” que organitza la Xarxa Barris Antics, de la qual Lleida n’és membre amb altres 33 municipis catalans. La campanya ha comptat amb la participació més de cent establiments de la ciutat distribuïts entre les àrees comercials de Centre Històric, Democràcia i Remolins, Magraners, La Bordeta, carrer Sant Antoni i Correu Vell. En total s’han recollit més de 5.000 butlletes de clients i clientes que han comprat o que han realitzat un servei en algun dels establiments vinculats a les associacions de comerciants existents en aquests barris. En aquest sentit, Gispert ha destacat l’èxit i la repercussió de la campanya.


L’acte d’avui, celebrat a la sala de la Canonja de la Seu Vella, ha congregat les persones guanyadores que són clients i clientes de les esmentades zones comercials de Lleida. Les persones premiades dels municipis participants han rebut premis en forma de 33 experiències de descoberta de les diferents localitats que participen en la campanya, com ara visites guiades, teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o participar en esdeveniments, festes i fires locals, entre altres. Es tracta de premis per a dues persones que es gaudiran en cadascun dels 33 municipis organitzadors i que es podran gaudir fins al març de 2023 segons la data especificada per cada municipi. A més, els comerços que participen en la iniciativa també tenen l’oportunitat de poder guanyar una experiència, com a mostra d’agraïment per la seva col·laboració.

La campanya, iniciada a principis de juny, començava amb el repartiment dels materials de la campanya, cartells i butlletes, que han permès dinamitzar el comerç local, en una iniciativa amb vocació de promoció del territori.

En aquesta 12a edició, hi han participat 14 municipis de Barcelona, 1 de Girona, 8 de Tarragona i 10 de Lleida, que són: la capital del Segrià, Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Pont de Suert, Juneda, les Borges Blanques, Solsona, Torres de Segre i Tremp.

La campanya “Compra i Descobreix Catalunya” va néixer en el marc de la Llei de Barris. Aquesta legislació va fomentar el treball en xarxa per dinamitzar i potenciar els comerços de proximitat i dels nuclis més petits. A partir d’aquí, gràcies a la inquietud de nombroses administracions, va sorgir la idea de dinamitzar el comerç mitjançant un projecte col·laboratiu.

FOTOGRAFIES DE L'ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS

Et destaquem...