Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/El Mercat Central de Lleida incrementa les mesures de seguretat

El Mercat Central de Lleida incrementa les mesures de seguretat

Dilluns 04, abril del 2022

Imatge de la notícia El Mercat Central de Lleida incrementa les mesures de seguretat

El nou sistema de càmeres de videovigilància suposen un nou pas endavant en el projecte de millora de l’equipament

La regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, ha visitat avui el Mercat Central per tal de comprovar sobre el terreny la instal·lació d’un nou sistema de càmeres de videovigilància, que suposen un pas endavant en el projecte de millora de l’equipament. Amb aquesta mesura, s’incrementa la seguretat i es protegeix el Mercat Central de males pràctiques.

En el decurs de la visita, la regidora Gispert ha recordat que “el Mercat Central és un equipament municipal on interactuen diferents tipus d’usuaris entre operadors, assentadors, productors, proveïdors i també clients, per la qual cosa és fonamental invertir en seguretat, perquè actua en benefici de tots els agents implicats”.

El Mercat Central és un equipament que manté el seu funcionament les 24 hores del dia per la pròpia dinàmica de l’activitat de mercat majorista de fruita i verdura.

Aquest és un equipament estratègic tant per l’aprovisionament com per la venda de productes per part dels operadors. L’activitat comercial que s’hi realitza genera la necessitat d’un major control de l’espai, amb la finalitat de garantir un millor funcionament de l’activitat i reduir, fins a eliminar, certes males pràctiques que s’hi produeixen.

Et destaquem...