Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Arrenca el 25è Mercat de les Rebaixes d'hivern a l'Eix Comercial

Arrenca el 25è Mercat de les Rebaixes d'hivern a l'Eix Comercial

Divendres 24, febrer del 2023

Imatge de la notícia Arrenca el 25è Mercat de les Rebaixes d'hivern a l'Eix Comercial

El mercat tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de febrer amb un total de 43 parades que es despleguen al llarg de l'Eix Comercial de Lleida.

La Federació d'Associacions de l'Eix Comercial (FACEC) organitza la 25a edició del Mercat de Rebaixes, que tindrà lloc des d'avui, dia 23, fins dissabte, 25 de febrer.

La regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, acompanyada de la presidenta de l'Associació de Comerciants de l'Eix, Montse Eritja, ha fet un recorregut per les diferents parades de l'Eix Comercial. Enguany, el Mercat de les Rebaixes desplega 43 parades amb productes que recullen la varietat d'oferta comercial de l'Eix. Aquest mercat serveix perquè els comerços donin sortida als estocs i els clients puguin comprar a preus reduïts.

La Paeria dona suport a totes les iniciatives de les associacions de comerciants que participen en aquest Mercat de les Rebaixes. “Destaca la transversalitat de l'organització de l'eix on s'hi han afegit altres botigues i serveis que pertanyen a altres associacions i que han pogut gaudir d'aquesta jornada", ha explicat la regidora Marta Gispert.

L'objectiu principal d'aquesta edició del Mercat de les Rebaixes és acabar l’estoc de botigues i ajudar que el comerç es recuperi de la pandèmia.

Com a novetat, en aquesta edició també s’inclouen parades d'alimentació del Mercat de l'Hort amb productes Km/0.

Et destaquem...