Consum

Et trobes a:Inici/Consum/Recomanacions/Recomanació: AFECTATS PER LA VAGA DE LA COMPANYIA AÈRIA VUELING

Recomanació: AFECTATS PER LA VAGA DE LA COMPANYIA AÈRIA VUELING

Dijous 10, novembre del 2022

Imatge de la notícia Recomanació: AFECTATS PER LA VAGA DE LA COMPANYIA AÈRIA VUELING

El personal de cabina de Vueling ha anunciat jornades de vaga tots els festius, divendres, diumenges i dilluns fins al 31 de gener.

Us recomanem que consulteu diàriament la situació del vostre vol amb la companyia aèria o la vostra agència de viatges.

En cas de cancel·lació d'un vol, la normativa europea estableix el dret a escollir entre la devolució de l'import del bitllet o un mitjà de transport alternatiu, a més de la possibilitat de rebre una compensació econòmica en funció de la distància del viatge.

Si la companyia aèria cancel·la el vol o es produeix un retard superior a les 5 hores, d'acord amb l'establert al Reglament  CE 261/2004, de la Unió Europea podeu escollir entre la devolució de l'import del bitllet o un mitjà de transport alternatiu.

Si us decidiu pel transport alternatiu, heu de saber que la companyia us han d’oferir menjar i begudes. A més, si la sortida és l'endemà o dies més tard, també teniu dret a allotjament, amb els desplaçaments inclosos.

A més, tant en cas de cancel·lació com en retards de 3 hores o més, us pot correspondre una compensació econòmica d'entre 250 i 600€, en funció de la distància del vol, excepte que us comuniquin la cancel·lació amb una antelació mínima de dues setmanes.

Si la companyia aèria no respecta els vostres drets, demaneu el full oficial de reclamació en el mateix taulell de l'aeroport o reclameu a l'empresa per algun mitjà que en deixi constància –formulari web, telèfon amb número d'incidència, etc.–. Si en el termini de 30 dies no heu obtingut resposta, o bé la resposta no és satisfactòria, contacteu amb els serveis públics de consum.

Et destaquem...