Compra a Lleida

Et trobes a:Inici/Compra a Lleida/Què és Compra a Lleida

Què és Compra a Lleida

capçalera

COMPRA A LLEIDA és una iniciativa que impulsa l’Ajuntament de Lleida a través de la Regidora de Consum, Comerç i Mercats per oferir a la ciutadania un recurs sorgit de la nova realitat que ens deixa la situació d’emergència per la COVID19.

En aquest espai del web, vostè hi trobarà un plànol digital que permet accedir a la informació sobre comerços i serveis de proximitat de la ciutat de Lleida que estan oberts o que han posat en marxa serveis de venda a domicili. D’aquesta manera, donem visibilitat als comerços, productors i serveis que es troben actius i ajudem a promoure els serveis que ofereixen als clients, especialment el servei a domicili de compra online, comandes telefòniques i altres.

Si vostè té un establiment només cal que OMPLI EL FORMULARI que trobarà al menú de l’esquerra i les seves dades, amb el consentiment corresponent, s’incorporaran al mapa interactiu del COMPRA A LLEIDA.

Si vostè és una persona interessada en conèixer el llistat de comerços i serveis del mapa, només li cal fer un clic a l’apartat ACCEDEIXI AL MAPA INTERACTIU i podrà gaudir de tota la informació de què es disposa.

Et destaquem...