Comerç i Mercats

PIMEC

Logo PIMEC

PIMEC

Seu:

Av. Del Segre, 7

25007 Lleida

Telèfon:

973 228 773

Correu electrònic:

comerc.lleida@pimec.org

Facebook:

https://es-es.facebook.com/patronalpimec/

Pagina web:

https://www.pimec.org

President:

Sr. Jaume Saltó

Descripció:

PIMEC és la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya. Els seus orígens es remunten a l'any 1975. Al 1994 es van fusionar amb l'Associació Empresarial Independent (AEI) i l'any 1997, amb l'entitat SEFES.

PIMEC està integrada per socis individuals (empreses i autònoms) i col·lectius (gremis i associacions d’empreses de caire sectorial o territorial). Es defineixen com la confederació empresarial multisectorial, independent i autònoma de qualsevol organisme, poder o entitat tercera.

PIMEComerç defensa i promou el model de comerç català, que es basa en la configuració d’unes ciutats acollidores i properes al ciutadà, on la figura del petit comerç de proximitat en trama urbana aporta uns serveis imprescindibles per a les persones, a més de realitzar una important contribució social, aportant singularitat, diferenciació i atractiu als pobles i ciutats del nostre país.

Des de PIMEC Comerç, es fa arribar la veu del comerç a tots el àmbits on ha de ser escoltada, contribuint a reforçar  un sector estratègic de la nostra economia, amb passat, present i futur.

 

Et destaquem...