Comerç i Mercats

Et trobes a:Inici/Comerç i Mercats/Associacions i entitats de comerç/Associacions de comerciants/Federació d'Associacions de Comerciants de l'Eix Comercial de Lleida

Federació d'Associacions de Comerciants de l'Eix Comercial de Lleida

Logo Eix Comercial

FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS DE L’EIX COMERCIAL DE LLEIDA

Seu:

C/ Major, 56 2a

25007 Lleida

Telèfon:

873 498 200

640 114 648

Correu electrònic:

eix@eixcomerciallleida.com

Xarxes:

https://www.facebook.com/eixcomercial

https://www.instagram.com/eixcomerciallleida/

https://twitter.com/eixcomercial

https://www.youtube.com/channel/UCqLx7-4cHaTdUeQpzkJLWSQ

President:

Sr. Llorenç González

Gerent:

Sra. Judith González

Descripció:

L’Eix Comercial de Lleida és el nom que rep la federació d‘associacions de comerciants de l’Eix Comercial (FACEC), agrupació zonal de comerciants sense ànim de lucre que reuneix les associacions de comerciants dels següents: Alcalde Costa, Sant Antoni, Blondel, Major, Plaça Sant Joan, Portaferrissa, Carme i Magdalena. Aquesta federació neix a l’any 1999, tot i que algunes de les associacions que la configuren daten de principis del segle XIX .

L’eix comercial és un dels eixos comercials urbans de vianants més llarg d’Europa (3,5Kms). Les característiques singulars d’aquest eix de vianants, esdevé un espai d’excel·lència de compres i de passeig tant pels residents com pels visitants, en ell hi trobarem les principals insígnies locals, nacionals e internacionals. En l’Eix Comercial hi podem trobar més de 400 activitats comercials i de serveis que configuren el centre comercial a cel obert més gran de la província.

La seva especialització és centra fonamentalment en els sectors d’equipament de la persona i de la llar, és un espai de referència i de trobada per l’activitat comercial de la ciutat.

L’eix comercial es troba en una de les zones més emblemàtiques de Lleida, al bell mig del centre històric de la ciutat, és per tant l’eix viari més antic de la ciutat i amb més història, on el comerç conviu amb els edificis històrics, el patrimoni monumental, cultural i turístic; fet que genera un valor afegit a l’activitat comercial de la zona.

L’any 2010 van estar guardonats amb el premi a la Iniciativa Comercial, Premi a l’Excel·lència Empresarial , que atorga el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Plànol d'aparcaments:

Et destaquem...