Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/Cap de setmana de festa major amb els Mercats de l’Hort i de la Rambla

Cap de setmana de festa major amb els Mercats de l’Hort i de la Rambla

Dijous 05, maig del 2022

Imatge de la notícia Cap de setmana de festa major amb els Mercats de l’Hort i de la Rambla

Dissabte, a la plaça de Sant Joan tot el dia, i diumenge al matí, a la rambla de Ferran, respectivament

La Regidoria de Consum, Comerç, Mercats i Participació, amb la complicitat dels paradistes, ha fet coincidir les edicions del mes de maig del Mercat de l’Hort i del Mercat de la Rambla a aquest dissabte, dia 7, i diumenge, dia 8 de maig, respectivament, en què se celebra la festa Major de Lleida.

La regidora de l'àrea de Mercats, Marta Gispert, explica que es treballa doncs en l’edició de Festa Major del Mercat de l’Hort, a la plaça de Sant Joan, que instal·larà les parades a partir de les 10 del matí de dissabte, amb productes alimentaris i artesanals de proximitat. També es farà a Barris Nord el tradicional mercadet dels dissabtes, amb fruites, verdures i prades de roba, complements, parament de la llar, etc.

A més, s’està preparant l’edició especial del Mercat de la Rambla que diumenge es desplegarà al llarg de la rambla de Ferran amb la seva tipologia singular de parades d’antiguitats, col·leccionisme, art i també música en directe. Tindrà lloc de les 10 del matí i fins a les 2 de la tarda. Com és habitual, per a la realització d’aquest mercat es talla el trànsit a la rambla una hora abans i una després a la celebració del mercat, per pacificar la circulació a la zona i facilitar la mobilitat de la ciutadania.

Et destaquem...